top of page
Meydam Keynote.003.png

GARNUTSTYR

Garngreier

Meydam garngreier er produsert i rustfritt stål, og leveres i 4 forskjellige størrelser. Type Junior, Type I, Type II og Type Jumbo.

 

Maskinene leveres standard med én motor, men Type I og Type II kan levers med to motorer mot tillegg i prisen. For bruk på land kan vi også levere garngreiere med elektrisk motor.

 

Maskinene leveres komplett med dreieskive i rustfritt stål til oppheng, ekstra sett gummistrikker og luftpumpe til gummikulen.

Skjermbilde 2019-12-16 kl. 12.35_edited.

Garnhaler

Meydam tilbyr et bredt utvalg av garnhalere, med trekkraft fra 300 kilo til 3 tonn. Alle våre garnhalere er produsert i rustfritt stål, noe som styrker maskinen og forlenger levertiden i de harde forholdene som de utsettes for i moderne fiske. Alle garnhalere fra 800 kilo og oppover leveres med hydraulisk tilt og presshjul inkludert i prisen.

Våre tre største modeller leveres med samme grunnmål, men med ulike tekniske spesifikasjoner, og kan modifiseres etter kundens behov og ønsker i den grad det er mulig. Fleksibilitet når det kommer til utformingen er en del av servicen.

Skjermbilde 2019-12-16 kl. 12.34_edited.
bottom of page